Translate

sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Keltainen aamu


Sunnuntai aamu ja ajatukset keväässä, jota odotan innolla. Kevät tosin minulle aloitelevalle perhokalastajalle on ollut vaikeaa aikaa kalan saamisen suhteen.

Mutta tekemällä, kalastamalla ja toisilta perhokalastajilta saamilla vinkeillä varmaan tulosta alkaa syntyä jossain vaiheessa. Tahdon haastaa itseäni oppimaan uutta keväisestä perhokalastuksesta. Mutta tärkeintä on saada kalastaa Suomen kauniissa keväässä, jossa luonto herää unestaan latautuakseen kesän kauniiseen loistoon.

Olen tietyllä tavalla hiukan uppiniskainen, koska en tahdo kopioida netistä suoraan käyttämäniä perhoja. Teen omasta pienestä päästäni perhot joilla kalastan koko kauden. Tietysti tämä on oma valintani ja tie on pitempi onnistumisiin saaliin kanssa. Mutta silloin,  kun onnistuu niin se antaa uskoa tekemiseen.

Tänä aamuna tein pari keltaista putkiperhoa. Malliltaan perho on aivan perusperho, jossa ei ole mitään ihmeellisyyksiä. Teen nykyään putkiperhot miltei kokonaan ilman conaria. Se antaa mielestäni mahdollisuuden laajempaan käyttöön eri virtauksilla ja syvyyksillä. Conarin voi heittää siimaan aina tarvittaessa lisäpainoksi. Tietysti tässä säästää myös rahaa. Ei conarit ilmaisia ole.

Mutta any way, sunnuntai päivä on lähtenyt käyntiin ja tänään pitää poiketa Turussa viemässä tyttäreni kotiinsa. Päivä menee siinä mukavasti ja illalla voi vielä tehdä pari perhoa ajankuluksi. Mukavaa sunnuntai päivää sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti