Translate

keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Uusi osoite blogiini


Aloitin blogini kirjoittamisen hetken mielijohteesta. Mutta huomasin hyvin äkkiä nauttivan kirjoittamisesta. Kiva, kun saan tuulettaa päätäni kirjoittamisen kautta. Sama tunne kuin itse lukiesani tulee myös kirjoittamisen kautta. Kirjoitus muuttuu päässäni kuviksi ja saan nauttia muistoista. Samoin voin nähdä tulevan kesän kirjoittaessani siitä ja upota nyt hetkestä tulevaan.

Blogini osoite on vähän hankala ja siksi varasin itselleni domainin, joka on helpompi muistaa. Perhokalaan.fi on selkeämpi ja helpompi muistaa.

Ajattelin tulevaan kauteen hommata myös actionkameran, jotta voin myös jakaa videoita kalastusreissuiltani. Tosin mitään takuuta en anna väsytysvideoista. Mutta hyvällä tuurilla voin sellaisenkin jakaa, jos kaikki tähdet osuvat kohdalleen.

Mutta perhokalastus tarjoaa muitakin hienoja hetkiä joita voin jakaa videon välityksellä miltei reaaliajassa kesäiseltä joelta. Miksikään senseiksi en alla sillä taitoni ja tietoni eivät riitä siihen. 

Mutta nyt olen vielä talvi asennossa ja jutut alkavat olemaan vähissä. Taidanpa sitoa muutaman putkiperhon ajankuluksi niiden puolentoistasadan lisäksi jotka olen syksyn/talven aikana sitonut tulevaa kalastuskautta varten. Perhokalastus harrastus on mukavaa näin talvellakin saadessani  haaveilla kauniista kesästä perhonsidonnan keskellä. Pysytään kuulolla ja haaveillaan uudesta perhokalastus kaudesta, joka lähenee päiväpäivältä. 

2 kommenttia: